- Zaharul se fierbe cu apa. Se aduna cu grija spuma care se formeaza la suprafata si se sterg marginile vasului cu o pensula umezita (astfel se evita zaharisirea siropului).
- Cand siropul este legat (trece proba picaturii in paharul cu apa rece), se adauga mierea si zeama de lamaie si se opreste focul.
- Se toarna siropul intr-un vas rece, tinut din timp la frigider si, se mixeaza la viteza mare, pana cand se albeste si incepe sa se intareasca.
- Se adauga cacao cernuta, obtinand astfel glazura.
- Se topeste fondantul pe baie de aburi. Daca este prea gros, se adauda 1-2 linguri de apa fierbinte si se amesteca bine.
- Se stropesc amandinele cu glazura de ciocolata neagra si cu cate un mot din crema oprita.
300 gr | zahar |
cat este nevoie | apa (cat sa umezeasca usor zaharul) |
1 lingura | miere de albine |
1 lingura | suc de lamaie |
4 linguri | cacao |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu